INTERVENŢIE Turist salvat de jandarmii montani de la Padina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un turist în vârstă de 53 de ani, din municipiul Galaţi, a fost salvat de jandarmii montan de la Padina, după ce acesta şi-a rupt piciorul. Jandarmii spun că bărbatul nu era echipat corespunzător şi într-unm moment de neatenţie, acesta a alunecat, accidentându-se.

“În urma unei solicitări telefonice efectuată de către un cetăţean prin „112”, un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Ordine Publică Montan Peştera a intervenit pentru salvarea unui bărbat, care în timp ce se deplasa împreună cu încă două persoane pe traseul montan Babele-Peştera din Platoul Montan Bucegi, din cauza folosirii unui echipament neadecvat, a condiţiilor meteorologice nefavorabile şi a drumului greu accesibil, a alunecat, accidentându-se la piciorul drept, fiind în imposibilitatea de a-şi continua deplasarea”, a declarat lt. Ciprian Vătăşelu, purtătorul de cuvânt al IJJ Dâmboviţa.

În urma intervenţiei jandarmilor montani, care au cooperat cu un lucrător al Serviciului Salvamont Dâmboviţa, lui H.Romeu, în vârstă de 53 ani din municipiul Galaţi, i s-au acordat măsurile de prim-ajutor, fiind transportat în siguranţă până în zona cabanei Bolboci, de unde a fost preluat de un echipaj al Serviciului de ambulanţă Fieni. În prezent se află în afara oricărui pericol.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite