ÎNFIORĂTOR! Adolescenta bătută de fostul ei prieten, are coşmaruri şi de-abia îşi mai mişcă mâinile şi picioarele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A plătit scump momentul de naivitate atunci când a crezut că totul va fi bine alături de prietenul ei. Andreea, fata bătută de fostul ei prieten, pentru că a vrut să se despartă de el, are coşmaruri şi de-abia îşi mai mişcă mâinile şi picioarele de la loviturile primite.

„Are dureri foarte mari de cap, nu-şi mai simte mâinile, picioarele. Se simte foarte rău, nu mai are putere deloc. Are stări de ameţeală şi dureri continue de cap. Seara este foarte agitată, are coşmaruri şi uneori nu ştie unde se află şi ce se întâmplă cu ea. Medicii ne-au recomandat un tratament dar să vedem cum evoluează”, a declarat mama fetei.

A sechestrat-o în casă aproximatvi o oră

În seara de Florii, fata i-a cerut mamei sale voie să se ducă la o petrecere. Numai că acolo s-a întâlnit cu fostul prieten. Cum a văzut-o, a luat-o de păr şi târât-o afară. A dus-o apoi la apartamentul său unde a sechestrat-o şi a lovit-o crunt. „Mi-a cerut voie să plece împreună cu câteva prietene să petreacă de Florii. Acolo, probabil, el a venit, a luat-o deoparte şi i-a spus să meargă cu el. Ea s-a împotrivit dar el i-a spus „Vii cu mine acum!”.  A luat-o de păr, a târât-o, a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele. A tras-o spre scara blocului în care locuieşte el. De acolo se văd şi imaginile. Din scară a dus-o în apartamentul lui şi acolo a continuat bătaia. A luat-o forţat. Sora lui a încercat să îl oprească, dar degeaba. Fata mea era plină de sânge din cap până în picioare dar a reuşit să fugă cu ajutorul surorii sale, povesteşte cu lacrimi în ochi mama fetei.


Părinţii spun că Andreea a fost întotdeauna o fată cuminte, silitoare, a avut numai note bune şi la şcoală se implica în tot felul de activităţi. Avea numai note de 9 şi de 10 şi nu avea absenţe. „Necazul a început acum 7 luni, atunci când l-a cunoscut pe acest băiat. Noi nu am ştiut iniţial, dar tot vorbea la telefon şi am întrebat-o şi mi-a spus că are un prieten. Nu am ştiut cine este. Noi i-am spus mereu să termine liceul şi să meargă mai departe că nu este momentul”, mai adaugă femeia.

Fiica şefului Postului de Poliţie din Pietroşiţa a fost lovită cu sălbăticie de prietenul ei, cunoscut interlop din Târgovişte. Bătaia s-a petrecut în scara blocului unde locuieşte tânărul, de faţă cu mai mulţi vecini.

Este cunoscut ca interlop


După ce fata i-a spus că tatăl său îi interzice să se mai vadă cu el, bărbatul a pândit-o şi a prins-o când se întorcea cu o prietenă acasă. A târât-o cu forţa spre apartamentul lui. Pe drum a bătut-o, în mai multe reprize, cu pumnii şi cu picioarele şi apoi a încuiat-o în casă.

Deşi mai mulţi vecini au văzut prin ce trece tânăra, niciunul nu a putut interveni. După câteva ore fata a reuşit să scape din apartament şi şi-a sunat tatăl.

Ea a fost internată în spitalul Floreasca cu multiple traumatisme printre care şi unul cranian destul de grav. „Fata s-a prezentat cu multiple echimoze faciale, leziuni ale membrelor inferioare şi un traumatism cranio cerebral acut. Ulterior s-a dovedit a avea şi o fractură de os parietal", a declarat dr. Carmen Marcu, directoarea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite