INCENDIU O casă şi câteva anexe au ars, în această dimineaţă, în comuna Comişani GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Somnul sătenilor din localitatea dâmboviţeană Comişani a fost tulburat în această dimineaţă după ce casa şi anexele unei familii de ingineri a fost cuprinsă de flăcări mari. Patru autospeciale de pompieri s-au luptat cu incendiul.

Focul a izbucnit în jurul orei trei. Se pare că a pornit într-o anexă a gospodăriei şi s-a extins cu repeziciune la acoperişul locuinţei. Chiar dacă pompierii au intervenit la timp şi au limitat pagubele semnificativ, vecinii familiei dau vina pe telefoniştii de la 112 care s-au mişcat mai greu decât maşina de intervenţie.

“Nu ştiu de la ce a pornit. M-am trezit din cauza pocniturilor de la incendiu. Altceva nu ştiu. Am ieşit afară şi am văzut flacăra. Am sunat imediat la 112 dar nu răspundea nimeni, nu mai venea maşina. Eu, disperată, am strigat-o imediat pe vecină. Erau flăcări imense. Era pericol să se extindă şi la mine”, a declarat Elena Tatu.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Aceeaşi variantă este susţinută şi de o tânără care a sunat şi ea la 112. “Sunam şi pur şi simplu nu răspundea nimeni. Nu-mi venea să cred. La un moment dat au răspuns şi mă întrebau dacă fac mişto de ei”, a declarat fata.

Intervenţia a durat mai bine de două ore

Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de două ore şi au avut nevoie de patru autospeciale. Misiunea lor a fost îngreunată şi de faptul că, în zonă nu există un hidrant care să le asigure necesarul de apă.

În ajutor le-au sărit şi localnicii din apropiere pentru a fii siguri că focul nu se extinde şi la gospodăriile lor. Autorităţile au deschis o anchetă pentru a afla de la ce a pornit focul şi dacă se face cineva vinovat de cele întâmplate. 

image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite