Un tânăr de 27 de ani a ars de viu într-un BMW, dar a scăpat cu viaţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Parcă s-a dezlănţuit iadul. Aşa spuneau martorii care au văzut cum ardea tânărul de 27 de ani în propria maşină. Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să-l scoată de şoferul aproape carbonizat dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

Liniştea în microraionul IV din Târgovişte a fost tulburată, în această dimineaţă, la ora ora 2.00 după ce un BMW s-a ciocnit violent de un autoturism Skoda Fabia. Pasagerii din Skodă spun că BMW circula cu peste 100 de km/ oră şi mergea în zig zag. Impactul nu a putut fi evitat. Într-o secundă BMW-ul a fost cuprins de flăcări însă şoferul nu a avut cum să iasă, având picioarele prinse în bord. Flăcările aveau câţiva metri înălţime.

La faţa locului au ajuns mai mulţe echipaje de la Ambulanţă, pompieri, Smurd şi poliţie.

Din nefericire, Adrian Trică, de 27 de ani, pasager în BMW, este în stare foarte gravă. Acesta are fracturi de gambă şi arsuri pe 80% din corp. Medicii de la Târgovişte au luat decizia de a-l trimite la Spitalul Bagdasar Arseni din capitală.

În celălalt autoturism se aflau doi tineri de 27 de ani şi un adult de 41 de ani. Aceştia au scăpat însă cu răni minore.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite