I-au lăsat fără obiectul muncii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au furat motopompe şi furtunuri de irigat în valoare de câteva mii de lei! Patru tineri din localitateada dâmboviţeană Bilciureşti au fost prinsi de poliţişti, noaptea trecută, în timp ce transportau bunuri furate de la cultivatorii din Dobra.

Părţile vătămate şi-au recunoscut bunurile şi spun că nu este pentru prima dată când acestea le dispar de pe câmp. “De mult se fură aici. Fratelui meu de exemplu i-au furat şi acum şi acum doi ani. Când m-am trezit de dimineaţă nu mai aveam două pompe electrice, motorină. Paguba se ridică la peste 60 de milioane. Acum când a venit căldura, ni le-au furat. Ne-au luat şi cablurile de curent, ce nimeresc, aia fură. Luăm bani din bancă pentru a ne putea îngriji familiile şi ei nenorociţii ne jefuiesc fără milă”, spune revoltat Alexandru Cornel. Deşi autorii nu şi-au recunoscut fapta, riscă să ajungă după gratii pentru infracţiunea de furt calificat, pe numele lor, oamenii legii intocmindu le dosare penale. 
 
Atât în localitatea Bilciureşti dar şi în comunele învecinate, furturile de motopompe şi componente de irigat au crescut alarmant în ultima perioadă odată cu deschiderea sezonului agricol de primavară.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite