I-a spart ochiul cu un butuc de yală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii indică locul în care profesorul era într-o baltă de sânge
Elevii indică locul în care profesorul era într-o baltă de sânge

Marius Dumitru, un profesor care predă Filozofie şi Logică la Grupul Şcolar „Voievodul Mircea” din Târgovişte, şi-a văzut moartea cu ochii, la propriu.

În timp ce se afla în curtea şcolii, de undeva de la etajul unu, cineva a aruncat înspre el cu un butuc de la o yală. Spre ghinionul lui, proiectilul l-a nimerit direct în ochiul stâng. „Ştiu că de la etajul I, cineva a aruncat cu un butuc în profesorul nostru, a fost ceva intenţionat şi sincer nu înţeleg de ce. Era cel mai bun profesor al nostru”, spune Sorin T., elev în clasa a IX-a.

Profesorul a fost dus de urgenţă la spital, unde este şi în prezent sub observaţia medicilor, starea lui de sănătate fiind foarte gravă. „Pacientul a suferit o contuzie forte la ochiul stâng şi în prezent este internat în secţia de Oftalmologie”, spune Elena Ionescu, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Mai pe româneşte, profesorul are arcada spartă şi ochiul este traumatizat. Marius Dumitru n-a vrut să comenteze prea mult pe seama incidentului.

„Mă simt rău şi se vede că sunt la perfuzii, altceva nu vreau să declar”, a spus scurt bărbatul.
În urma celor întâmplate, Inspectoratul Şcolar Judeţean a deschis o anchetă. „Au mers acolo doi colegi de la Inspectorat, procurori şi poliţişti. Dacă se dovedeşte că unul dintre elevii liceului l-a rănit pe profesor, atunci va fi exmatriculat şi va suferi consecinţele legii”, a declarat Mihaela Anton, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite