HAOLEU, DA’ CE-AVEŢI MO!? Scandal cu bătăi într-un cartier de romi din Târgovişte. Poliţia a recurs la forţă! GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de poliţişti de la Biroul Poliţiei Rutiere şi de la Ordine Publică „i-au vizitat”, miercuri după-amiază, pe romii dintr-un cartier din Târgovişte, printre care se ascundea un şofer fără permis care accidentase uşor un pieton chiar pe trecere. Pentru că romii nu s-au lăsat luaţi la secţie cu una, cu două, poliţia a recurs la forţă!







Poliţiştii s-au dus să îi ridice pe un şofer în vârstă de 26 de ani şi pe pasagerul din dreapta, implicaţi în accident. Pe lângă cei doi, pentru că au fost recalcitranţi, au mai fost luaţi alţi doi tineri.

Şoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei, fiind găsit de poliţia rutieră abia după trei ore de la producerea accidentului.

„Dacă e vinovat, să îl ia la secţie, dar să nu îl omoare. Le-au sucit mâinile, i-au bătut cu mâinile şi cu picioarele. Erau 15 maşini de poliţiei aici. I-au omorât în maşină, i-au făcut varză. Ne-au înjurat în toate felurile”, ne-a povestit mama unuia dintre cei duşi la secţie.

Poliţia a spus că s-a recurs la forţă pentru că tinerii au opus rezistenţă. „Au opus rezistenţă, fapt pentru care a fost folosită forţa pentru aducerea acestora la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte”, a declarat inspectorul principal Bogdan Oproiu, de la IPJ Dâmboviţa.

Tânărul care s-a urcat la volan fără a avea permis de conducere, riscă închisoarea de la 2 la 7 ani.








image
image
image
image
image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite