Grenadă defensivă descoperită la Penitenciarul Mărgineni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Penitenciarului de Maximă Siguranţă Mărgineni a fost, ieri, în alertă, după ce mai mulţi deţinuţi care efectuau munci agricole, au găsit o grenadă defensivă.

Potrivit Penitenciarului, grenada de tip defensiv a fost găsită în sectorul agro-zootehnic a Penitenciarului Mărgineni. Aceasta se afla într-o stare avansată de degradare şi a fost găsită de către persoanele private de libertate care desfăşurau lucrări agricole în grădina penitenciarului şi care au anunţat imediat agentul supraveghetor.

Zona a fost asigurată de îndată pentru evitarea unui incident şi a fost anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Dâmboviţa, care a ridicat grenada în vederea distrugerii. Detaşamentul de lucru, era format din 19 persoane condamnate, care execută pedepse privative de libertate în regim închis.

Conducerea închisorii a declarat pentru "Adevărul de Seară" că este pentru prima dată când în perimetrul lor este găsit astfel de armament şi că, cel mai probabil, grenada provine din timpul celui de-al doilea război mondial.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite