Grav accident de circulaţie pe A1 Bucureşti - Piteşti: Patru persoane, dintre care doi copii, au fost rănite

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie s-a produs duminică, pe autostrada A1, pe sensul spre Piteşti. Şoferul unui Logan a intrat într-un cap de pod. El, soţia sa şi cei doi copii, de 5 şi 9 ani, au fost destul de grav răniţi. Cel de nouă ani a fost transportat cu Elicopterul Smurd la Spitalul Floreasca din capitală.

Potrivit şefului Poliţiei A1, biroul Dâmboviţa, comisarul Emilian Buican, accidentul s-a petrecut la limita judeţelor Dâmboviţa şi Argeş, la Kilometrul 80.

„E vorba de o familie din Măneşti, Prahova, care se întorcea de la munte. Şoferul a încercat să intre într-o staţie Peco dar a tras inexplicabil de volan şi a intrat într-un cap de pod ce colectează apale pluviale de pe marginea sanţului. Din accident a rezultat rănirea unui copil de 9 ani care a fost preluat de un elicopter Smurd şi dus la Flroreasca. De asemenea, soşeful, soţia şi cel de-al doilea copil, în vârstă de 5 ani, au fost transporaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Piteşti. E un accident stupid, mai aveau câţiva metri până la staţia Peco”, a declarat acesta.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite