Gluma unor elevi de clasa a VIII-a a băgat în spital o profesoară de matematică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Irina Stan a ajuns în stare gravă la spital, după ce elevii unei clase de a VIII-a de la Liceul "Bălaşa Doamna" au vrut să se distreze pe seama dascălului.

Se pare că la iniţiativa unei fete, adolescenţii au schimbat scaunul de la catedră cu unul rupt. Profesoara a intrat în clasă şi a dat să se aşaze, fără să verifice dacă scaunul este în ordine. A căzut instantaneu.

Din nefericire, Irina Stan s-a lovit cu capul de un calorifer. A fost găsită de un alt cadru didactic într-o baltă de sânge şi inconştientă. Profesoara de matematică a fost transportată la spital.

Nefericitul eveniment s-a produs în incinta Liceului "Ion Heliade Rădulescu", acolo unde învaţă provizoriu o parte din elevii de la "Bălaşa Doamna", mutaţi din cauza lucrărilor de modernizare.

Inspectoratul Şcolar a ţinut ascuns acest caz, petrecut pe 8 aprilie, deşi ar fi trebuit anunţată Poliţia. Se pare că eleva iniţiatoare a fost totuşi exmatriculată.

Nefericitul incident a fost confirmat de POliţie. Comisarul Mihaela Savu - purtător de cuvânt la IPJ Dâmboviţa ne-a informat că se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanţelor în care profesoara a fost rănită.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite