Gică e pragmatic. Vrea ca noul stadion de la Târgovişte să fie profitabil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul stadion care se va construi pentru echipa de fotbal Chindia Târgovişte trebuie să facă faţă unui oraş ca Târgovişte. Cu alte cuvinte, nu trebuie să ne întindem mai mult decât ne ţine plapuma. Aceasta este părerea lui Gică Popescu.



Preşedintele de onoare al Chindiei a declatrat la Târgovişte că lucrările pentru începerea noului stadion ar putea începe anul viitor. “Stadionul va trebui făcut pe dimensiunile oraşului, pentru că un stadion, pe lângă faptul că trebuie construit, trebuie şi întreţinut. Şi acel stadion va trebui să fie folosit şi altfel, nu doar pentru Chindia Târgovişte. Va trebui să se organizeze şi un concert etc, pentru a-şi scoate costurile”, a spus fostul internaţional.

"Veţi avea multe surprize plăcute", a spus şi Pompiliu Nedelcu, şeful Direcţiei pentru Sport şi Tineret Dâmboviţa.

Băieţii au terminat turul pe 3

În acest sezon, spectatorii târgovişteni au putut intra pe stadionul Chindiei doar la tribuna I şi într-un singur sector de peluză, restul arenei fiind închis publicului. În total, 6.000 de locuri, ocupate toate la meciurile importante de campionat. Dupa 15 etape, Chindia Târgovişte este pe trei în clasamentul Seriei a II-a din Liga 2, cu 24 de puncte, 10 mai puţine decât favoritele la promovare Gloria Bistriţa şi Poli Timişoara.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite