Gică Popescu este 100% la Chindia şi aşa va rămâne!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Directorul Şcolii de Fotbal Gică Popescu a ţinut să comenteze ultimele speculaţii apărute vizavi de noua echipă de fotbal care s-ar putea înfiinţa din vară la Craiova.

“Am auzit şi eu aceste lucruri, se vorbeşte despre jucătorii care ar veni la această echipă, dar ea nici măcar nu există. Fotbalul din Craiova este într-o stare fără precedent, cu o singură echipă în eşaloanele naţionale, şi aceea în Liga a III-a (n.r Prometeu Craiova). Se încearcă formarea unui grup de jucători tineri. Sigur, Gică Popescu nu va putea spune că nu ajută Craiova, dar să fim bine înţeleşi: dacă se va dori acest lucru, vom trimite 1-2 jucători acolo, dintre cei care nu prind echipa la Chindia”, a declarat Zamfir, naşul lui Popescu şi şeful Şcolii de Fotbal a fostului internaţional.

“Chindia în A, Craiova nici în C”

Ţîcă Zamfir a vorbit şi despre obiectivul formaţiei de seniori a Chindiei în actualul sezon, menţionând că echipa se poate bate cu succes pentru unul din locurile promovabile. “Chindia bate la porţile Ligii I. Să fim serioşi, cine ar pleca de la o fruntaşă din Liga a II-a să joace în eşalonul judeţean?”.

Chindia susţine vineri, la Bistriţa, primul meci oficial din 2012, contra Gloriei.

Sursa: www.chindiatargoviste.ro

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite