Gică Popescu: "Şi in acest sezon Chindia luptă pentru promovare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Chindia luptă pentru promovare
Chindia luptă pentru promovare

Fostul internaţional Gică Popescu a declarat, vineri, că şi în actualul sezon, Chindia va lupta pentru promovarea în următorul eşalon fotbalistic al ţării. Gică a mai spus că singura problemă constituită de de o eventuală promovare în Divizia A, ar fi starea stadionului.

Preşedintele de onoare al Chindieia lăsat însă să se înţeleagă că dacă s-ar reuşi promovarea, Chindia ar avea un stadion nou.

Aceeaşi părere a avut-o şi Florin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean, care a anunţat că discuţiile privitoare la construirea unui stadion nou sunt foarte avansate, autorităţiile fiind conştiente de presiunea pe care presa şi opinia publică le pun pe acest subiect.
 
Mihai Neguţ, noul preşedinte executiv al Chindiei, provine din mediul privat, unde a condus o firmă de marketing şi PR în al cărei portofoliu intră şi reprezentarea unor sportivi de renume precum Gică Hagi, Gică Popescu, Dan Petrescu, Cristi Chivu ori Sorana Cârstea. Mihai Neguţ şi-a declinat orice viitoare implicare în deciziile de ordin tehnic de la FC Chindia Târgovişte, unul dintre principalii vectori la care a făcut referire fiind atragerea de sponsori importanţi, de la companii multinaţionale la firme de succes de pe plan local.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite