Ghid al serviciilor pentru morenari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ghid al serviciilor pentru morenari
Ghid al serviciilor pentru morenari

În cadrul Proiectului "Administraţie eficientă prin simplificări procedurale", implementat de Primăria Moreni, în oraşul de pe Cricov se lucrează în momentul de faţă la primul Ghid al serviciilor publice din municipiul Moreni.

"Ne vom axa pe valorile fundamentale ale unei administraţii europene: servicii de calitate, transparenţă, promptitudine, respect şi profesionalism şi va include întreaga sferă a serviciilor publice pe care autoritatea locală le furnizează conform competenţelor conferite de legislaţia naţională.

Prin apariţia acestui document se are în vedere o mai bună gestionare a resurselor umane din cadrul instituţiei noastre, o mai bună cunoaştere a ceea ce poate oferi administraţia municipală cetăţenilor, costuri, proceduri, acte şi documente", afirmă Adrian Stângă, purtător de cuvânt la Primăria Moreni.

Ghidul va fi furnizat cetăţenilor din localitate şi tuturor celor interesaţi nu numai în format tipărit, ci şi în format electronic – cu toate documentele, actele şi informaţiile necesare astfel încât să se reducă timpul de obţinere a unui act de la Primăria municipiului Moreni.

"După redactarea iniţială, va fi organizată o dezbatere publică cu participarea tuturor factorilor de răspundere din localitate şi din judeţ, precum şi cu a cetăţenilor din municipiului Moreni care doresc să aducă îmbunătăţiri acestui instrument de lucru foarte important atât pentru instituţie, cât şi pentru întreaga comunitate locală", spune Adrian Stângă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite