Ghiceşti cine e puştiul din fotografie?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Miriţă
Vlad Miriţă

Un artist român şi-a postat pe contul personal de Facebook o fotografie de la vârsta de 14 ani, când şi-a făcut buletinul. Interpretul, acum în vârstă de 31 de ani şi-a adus aminte cu nostalgie de perioada în care era adolescent.

Vlad Miriţă, căci despre el este vorba a mai postat şi alte fotografii vechi din copilăria sa şi nu numai... Artistul s-a născut pe 2 august 1981 în oraşul Târgovişte. La îndemnul mamei sale s-a înscris la cursurile de canto clasic ale Şcolii de Arte "Octav Enigărescu" din oraşul său natal pe care le-absolvit în anul 2000.

Doi ani mai târziu, bunul său prieten Adrian Mocanu compune o piesă cu care îi propune să participe la Festivalul Mamaia, unde avea să câştige locul 1 la secţiunea debutanţi şi, astfel, îşi începe cariera în lumea muzicii uşoare şi devine primul artist român care a abordat stilul crossover sau pop-operă.

În 2008 reprezintă România la Eurovision împreună cu Nico. În 2006 devine solist al Operei Naţionale din Bucureşti.  Două dintre cele mai importante premii pe care le-a obţinut sunt: premiul 1 la Festivalul Internaţional pentru voci de tenor Traian Grozăvescu în Lugoj şi premiul FIDOF — Festivalul Internaţional de muzică pop Slaviansky Bazaar Vitebsk (Belarus, 2004).






Vlad Miriţă
Vlad Miriţă
Vlad Miriţă
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite