Geta Sandu: “O să plec de la spital dacă îmi iau copiii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Mama celor doi frăţiori părăsiţi de tatăl lor, care a plecat în Spania, spune că sub niciun chip nu va accepta să i se ia copiii. Între timp, tatăl micuţilor a renunţat la un salariu 2400 de euro pe lună şi s-a întors acasă ca să aibă grijă de cel mic. Spune că nu a fugit de ei, ci a plecat doar pentru a le asigura un viitor mai bun.

“Chiar dacă trăim modest, copiii noştri trebuie să rămână la noi”. Aşa a declarat mama celor doi frăţiori, de pe patul de spital. Ea îşi apără soţul şi spune că nu a plecat de lângă ei, ci i-a lăsat în grija unui vecin. “Eu vă spun un singur lucru, nu mă interesează ce spune lumea. Soţul meu avea grijă de copii mai rău ca o femeie. El tot timpul a stat cu ei şi eu mai mult prin spital. Mi-a dat Dumenezeu boala asta şi sunt nevoită să stau mai mult prin spitale. El tot timpul a stat cu ei. El le-a făcut mâncare, el i-a spălat. Avem copil de nouă ani şi până acum nu s-a întâmplat nimic cu el. A avut grijă de amândoi mereu”, a declarat Geta Sandu.

“Plec de la spital dacă e nevoie”

Geta Sandu a contactat TBC-ul în urmă cu zece ani şi de atunci are nevoie de tratament de spcialitate cel puţin şase luni în fiecare an. Îşi apără căsnicia şi se vede în continuare alături de aoţul ei. “Îmi e bine lângă soţul meu. Normal, se mai ceartă oamenii, dar să trăieşti cu 80 de lei pe lună nu e chiar uşor. Mai lucra când găsea şi el ceva. Am de gând să îmi iau copiii. Nu îi las să mi-i ia. Plec de la spital dacă e nevoie, dar nu îi las să mi-i ia. O să mi-i cresc în aceleaşi condiţii pentru că aşa au crescut şi până acum”, mai spune femeia.

Între timp Valentin, băiatul de trei ani, se află sub supravegherea medicilor iar fratele său mai mare, veghează la căpătâiul lui.

Tatăl a făcut cale întoarsă când a auzit de copii

Florian Vasile, tatăl copiilor, era în Simeria când a fost sunat de soţie care i-a relatat cu lacrimi în ochi cele întâmplate. Acesta spune că i-a lăsat pe cei mici în grija unui vecin. “Aseară am sosit şi acum vreau să mă duc la copii. Nu ştiam că e bolnav cel mic. Era vorba de două, trei zile, pentru că venea soţia acasă. Aşa vorbisem cu ea. Am auzit şi eu că Aurel, cel în grija căruia i-am lăasat pe copii, s-a îmbătat şi nu a avut grija de el. Eram în Simeria când m-a sunat de copii. Am făcut imediat stânga împrejur. Nu am fugit de ei, nu am plecat aşa aiurea. M-am dus pentru viitorul lor, nu m-am dus să mă distrez”, spune acesta.

Florian Vasile ar fi câştigat în Spania aproximativ 2400 de euro din culesul bananelor şi a portocalelor.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite