Gerul a pus lacăt pe unităţile de învăţământ din Hulubeşti şi Corneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Frigul din ultimele zile a creat mari probleme în câteva localităţi din Dâmboviţa. La Hulbeşti, părinţii nu şi-au mai lăsat copiii la grădiniţă iar la Corneşti, şcoala a fost închisă după instalaţia de la centrala termică a cedat din cauza gerului.

În două unităţi de învăţământ nu se fac astăzi cursuri. Este vorba de grădiniţa din Hulubeşti, sat Butoiul de Jos. Se pare că nu ar avea căldură. Trebuie să mergem cu termomentrul acolo să vedem exact care este temperatura pentru că părinţii nu îşi mai lasă copiii la grădiniţă. Ei spun că este prea frig. Pe de altă parte, conducerea şcolii şi primăria ne arată că sunt condiţii. Trebuie să ne hotărâm care este adevărul. Noi am verificat şi considerăm că sunt condiţii normale de învăţat”, a declarat pentru “Adevărul”, prof. Iulian Brezeanu, inspectorul adjunct al ISJ Dâmboviţa.

De asemenea, şcoala din satul Cătunu, comuna Corneşti a fost închisă după ce, din cauza gerului, centrala termică s-a defectat. Elevii au fost trimişi acasă şi nici mâine nu vor veni la şcoală. Potrivit Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, ei vor recupera orele pierdute săptămâna viitoare.

Tot din cauza frigului, microbuzele şcolare din Sălcioara şi Cornăţelu s-au defectat însă acestea au fost reparate.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite