Gelozia prietenului a bagat-o în spital. O minoră de 15 ani s-a ales cu doi dinţi scoşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-au despărţit, însă el nu a acceptat asta nici în ruptul capului. Un tânăr de 23 de ani din comuna dâmboviţeană Vişina, s-a ales cu dosar penal după ce şi-a bătut crunt, fosta prietenă.

Fata are doar 15 ani şi a fost adusă ala spital plină de sânge şi cu doi dinţi lipsă. „Lucrătorii Postului de Poliţie Vişina au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 de către numita N. Leana, din localitate, că nepoata sa, I. M., a fost lovită de o persoană. În urma activităţilor de verificare şi cercetare, poliţiştii au stabilit că în urmă cu douăzile, G. Alexandru, de 23 de ani, din comuna Vişina, pe fondul geloziei, a lovit-o pe numita I.M., de 15 ani, din aceeaşi localitate, cu care avusese o relaţie de prietenie”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

Minora a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Găeşti, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată.

Bătăuşul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti. El este cercetat în libertate.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite