Gata cu zilele de “primăvară”. Temperaturile încep să scadă, iar ploile cuprind aproape toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No Title
No Title

Gata cu zilele însorite şi cu temperaturile de peste 20 grade celsius. Joi şi vineri se vor mai atinge valori de peste 17-18 grade Celsius. Dar la sfârşitul săptămânii, termometrele încep să piardă câteva grade, ajungând la cel mult 16-17 grade. Toamna începe să se impună în România. După atâtea zile cu cer senin şi temperaturi de vară aproape, iată că mercurul începe să nu mai urce la fel de mult, indicând joi la amiaz

Vântul prinde şi el putere şi devine intens nu numai la munte, ci şi în Moldova, ca şi în Dobrogea, aşa că vremea pare să înceapă să dea semne ceva mai tomnatice.

Vineri se anunţă tot o zi caldă, dar la fel de înnorată, cu valori la amiază de la 10 la 15 grade în centru şi nord şi vârfuri de 18-20 de grade în sudest, la Giurgiu, Buzău sau Tulcea şi Călăraşi. Dar, ploile rămân active în vest, mai ales pe seară, în timp ce în celelalte regiuni sunt doar izolate. Vântul este intens doar pe crestele monane înalte.

Începem weekendul tot cu valori termice neobişnuit de mari, chiar dacă mai scad puţin. Sâmbătă vom avea valori de la 12-13 grade în nord şi centru la 17-19 grade în sud-est. De altfel, doar în depresiuni e ceva mai rece, cu valori la amiază de 9 grade, dar în rest, vremea continuă să ne uimească. Norii vor lăsa însă ploi şi sâmbătă, mai ales în nord, centru şi est, în timp ce vântul va trece de moderat doar la munte, în timp ce la câmpie, ceaţa bifează câteva ore dimneaţă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite