Gânduri negre! Un tânăr de 21 de ani şi-a luat viaţa după ce a aflat că are TBC

0
Publicat:
Ultima actualizare:

“Mi s-a luat de toate, mă simt inutil”. Acestea au fost ultimele cuvinte lăsate pe o foaie de un tânăr de 21 de ani din Pucioasa. Băiatul a ales să îşi ia viaţa după ce a aflat că este bolnav de TBC.

Nu a suportat gândul că trebuie să petreacă ceva timp izolat într-un sanatoriu. Medicii de la Spitalul din Pucioasa, unde era internat, i-au dat liber acasă o zi. Şi-a chemat toţi prietenii cu care s-a distrat pe cinste. După ce au plecat însă, gândurile negre l-au năpădit. "Asta a fost sa fie. Eu va iubesc. Să vă amintiţi de mine. Sunt sus, vă văd. Aşa nu mai merge, mi s-a luat de toate, mă simt inutil !" sunt ultimele cuvinte pe care le-a lăsat Marian pentru părinţii săi.

Gestul inexplicabil al băiatului parcă i-a tărznit pe cei apropiaţi. De 3 luni de cand primise vestea că suferă de tuberculoză, la fel ca tatăl său, avea momente de depresie. Mai grav este că boala nu era atât de avansată şi avea toate şansele să petreeacă o viaţa normală. “Am şi  eu o prietenă, cum să mă ştie aşa bolnav?”, îi tot spunea mamei sale.

Trupul neînsufleţit al băiatului a fost dus la Medicina Legală, în Târgovişte, unde medicii îi vor face autopsia.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite