Târgovişte: Codul Galben i-a trimis pe târgovişteni la ştrand

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte:  Codul Galben i-a trimis pe târgovişteni la ştrand
Târgovişte: Codul Galben i-a trimis pe târgovişteni la ştrand

Peste 500 de târgovişteni caută răcoarea la ştrand şi la piscinele de la marginea oraşului.

Sute de târgovişteni merg, zilnic, la ştrand în încercarea de a evita căldura din apartamente. Numai ieri, la Baza de Agrement Cizantema au fost peste 400 de persoane şi alte 150 la piscina Sideco.

Multe dintre acestea şi-au prelungit şederea în preajma sau în interiorul bazinelor până aproape de ora de închidere. Aseară, la ora 19.00, când termometrele indicau 37 de grade Celsius, aproximativ 300 de persoane erau la ştrand. Piscinele se închid la ora 20.00.

“Am mers să ne răcorim. În casă, nu poţi să respiri din cauza căldurii. Măcar aici, chiar dacă este apa foarte caldă, te poţi relaxa. Scapi de senzaţia aceea de sufocare. Cu siguranţă voi veni şi mâine”, a declarat Claudiu Barbu, unul dintre tinerii care au ales Baza de Agrement pentru a scăpa de caniculă.

Piscinele au fost pline

Astăzi, numărul clienţilor ar putea creşte considerabil, oamenii căutând refugiu în apă, în a treia zi de Cod Galben. Meteorologii au prelungit avertizarea până astăzi, la ora 20.00.

Administratorul piscinei Sideco, Ionuţ Stoica, a declarat că, în zilele lucrătoare, vin aproape 150 de persoane, dar, la sfârşit de săptămână, piscina devine neîncăpătoare.

“În zilele obişnuite, avem în jur de 150 de clienţi, însă sâmbăta şi duminica vin aproape 300 de persoane”, a precizat Ionuţ Stoica.

La Baza de Agrement, unde sunt amenajate trei bazine, unul pentru adulţi şi două pentru copii, numărul de amatori de scăldat este mult mai mare. Astfel, mai bine de 100 de adulţi şi peste 200 de copii ajung zilnic acolo, iar, la sfârşit de săptămână, numărul lor se dublează.

Pentru o zi de  plajă şi bălăceală veţi plăti, la ştrand şi piscinele din jurul oraşului, între 5 şi 10 lei. Copiii beneficiază de reducere.

Tot acolo, vă puteţi răcori la terasă, consumând o băutură răcoritoare, la preţuri apropiate de cele de la terasele din oraş.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite