Gabriel Tală este microbist înfocat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgovişteanul se duce la toate meciurile de fotbal pe care le dispută echipele dâmboviţene.

Microbist înrăit, viaţa târgovişteanului Gabriel Tală se învârte în jurul fotbalului. Nu este meci de fotbal la care acesta să nu fie prezent, mai ales la cele disputate de echipele dâmboviţene. A fost crescut de bunici, pentru că tatăl său a murit, iar mama sa nu ştie unde este, l-a părăsit, astfel că acesta şi-a găsit un refugiu în fotbal, care îi oferă momente de bucurie. I se zice Duckadam pentru că pe când juca fotbal la echipa de juniori a Comerţului Viişoara, acesta apăra ca reputatul goalkeeper care în finala Cupei Campionilor din 1986 s-a aflat în poarta Stelei Bucureşti. Gabriel Tală a fost martorul a multe momente-cheie din fotbalul dâmboviţean, precum barajul de promovare în Divizia A disputat de Cimentul Fieni în compania formaţiei Sportul Studenţesc. A fost foarte supărat că echipa dâmboviţeană a ratat promovarea. De asemenea, acesta era fan înfocat al formaţiei CS Târgovişte, la meciurile căreia nu lipsea, ba chiar mergea şi în deplasări. „Am fost până la Târgu-Mureş cu trenul, pe banii mei. Am plecat la drum cu un prieten să ne susţinem echipa favorită, chiar dacă era o deplasare lungă”, spune târgovişteanul. Nu a lipsit nici la meciurile Metalului Mija, pe când echipa dâmboviţeană activa în Divizia B. „De mic copil mergeam la meciuri, mă deplasam ori pe banii mei ori cu echipele. Îmi place fotbalul”, mărturiseşte acesta.

L-a lăsat concubina din cauza fotbalului

Pe lângă lucruri frumoase, fotbalul i-a adus şi neplăceri, unele chiar cu impact emoţional. Târgovişteanul este necăsătorit, a avut o concubină, însă l-a părăsit pentru că acesta iubea mai mult fotbalul. Deplasările lui la meciuri şi atenţia sa acordată sportului rege au împins-o să ia această decizie. „Mi-a zis să nu mă mai duc la meciuri că altfel mă părăseşte, însă nu am putut să las deoparte pasiunea mea pentru fotbal, astfel că s-a ajuns la despărţire. Asta este, viaţa merge înainte. Erste greu să găseşti pe cineva care să-ţi accepte pasiunile”, spune microbistul.

Întrebări şi răspunsuri
Ce îţi place la acest sport?
„Nu degeaba fotbalul este sportul rege, pentru că există mult spectacol la meciuri. La partidele din ligile inferioare există chiar mai mult spectacol, pentru că sunt, poate, fotbalişti mai buni decât cei care joacă în Liga I, dar care nu sunt încă descoperiţi.”
Ce meci ai visa să vezi pe viu?
„Aş vrea să văd un meci între Steaua şi Real Madrid, să fiu acolo în tribune, chiar dacă sunt suporter al echipei Dinamo Bucureşti. Aş vrea, de asemenea, să văd pe viu cum joacă FC Barcelona, echipa mea favorită din străinătate, şi să-l văd pe Messi.”

Ce-i place
„Îmi place să mă plimb mult, îmi place să ies într-un local cu oameni buni.”

Ce nu-i place
„Nu-mi place minciuna, nu-mi plac oamenii cu intenţii rele.”

Profil
Născut. 19 noiembrie 1979, Târgovişte.
Studii. A terminat o şcoală profesională.
Familie. Nu are fraţi sau surori.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite