Gabriel Grozavu (USL) despre Elena Udrea: “Ar trebui să fie persona non grata!”. Grozavu vrea să îi retragă Elenei Udrea titlul de cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Grozavu, candidat USL
Gabriel Grozavu, candidat USL

Candidatul din partea USL la primăria Târgovişte, Gabriel Grozavu, e supărat foc pe fostul ministru al MDRT, Elena Udrea. La ultima conferinţă de presă, Grozavu a declarat că “alegătorii” i-au cerut ca Elena Udrea să rămână fără titlul de cetăţean de onoare al Târgoviştei, motiv pentru care a cerut acest lucru public.

“Foarte mulţi oameni mi-au cerut ca Elena Udrea să nu mai fie cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte. Şi primul lucru pe care-l voi face după ce voi depune jurământul de primar – voi înainta un proiect de hotărâre Consiliului Local pentru retragerea titlului de cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte pentru Elena Udrea. Cine vrea ca Elena Udrea să mai fie cetăţean de onoare al municipiului Târgovişte să-l voteze pe Boriga. Cine nu mai doreşte ca Elena Udrea să mai fie cetăţean de onoare al municipiului, să mă voteze pe mine. După mine, Elena Udrea, nu numai că n-ar trebui să fie cetăţean de onoare, dar ar trebui să fie persona non-grata pentru Târgovişte, pentru că ea a patronat tot jaful care s-a făcut în Târgovişte în timpul guvernării pedeliste”, a spu Gabriel Grozavu.



image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite