Gabriel Boriga, despre negocierile cu consilierii PP-DD: “Dacă mă întrebaţi de vremea de la Tropice, s-ar putea să am o acurateţe mai mare în prognoză”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Boriga
Gabriel Boriga

Faptul că PP-DD a ajuns să joace un rol important în formarea majorităţii în Consiliul Local Târgovişte, nu mai este de actualitate. Noutatea o reprezintă faptul că domniile lor, consilierii PP-DD, nici ei nu ştiu în ce direcţie să o apuce, ceea ce îi derutează atât pe USL-işti, cât şi pe PDL-işti.

Mai mult, la şedinţa de constituire a Consiliului Local, au fost prezenţi din partea PP-DD, alţi consilieri decât cei prezentaţi iniţial, motiv pentru care, primarul Boriga a făcut o comparaţie între “frământările PP-DD-iste şi vremea de la Tropice”, întrebat fiind dacă cunoaşte în ce direcţie o vor apuca cei din partidul lui Dan Diaconescu.

 “Nu ştiu. Mai bine mă întrebaţi cum este vremea la Tropice şi voi avea cu siguranţă o acurateţe mai mare în prognoză. Ceea ce vreau să vă spun este că sper să se găsească o soluţie morală, nu una imorală, pentru ca târgoviştenii să aibă parte de o administraţie condusă în mod legal, elegant şi serios.”, a declarat primarul Gabriel Boriga.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite