GALERIE FOTO Sfârşit de an marca Europe Direct

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Seară relaxantă la Biblioteca Judeţană „Ion Heliade Rădulescu” Târgovişte. Voluntarii Centrului Europe Direct din cadrul instituţiei au participat astăzi, 21 decembrie, la o întâlnire organizată special pentru ei.

Momente muzicale, de poezie şi mărturisiri, clipe de bucurie şi de emoţie descriu seara care s-a desfăşurat la Biblioteca Judeţană „Ion Heliade Rădulescu” Târgovişte.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO
„Este un eveniment marca Europe Direct. A fost un an plin de activităţi frumoase, pe care le-am realizat împreună cu voi. Faţa bibliotecii judeţene s-a schimbat. Trebuie s-o însufleţim cu alte activităţi şi mai frumoase”, au fost cuvintele profesoarei Carmen Vădan, directorul instituţiei recent reamenajate.
Seara a fost deschisă de Emil Codruţ Dore, în vârstă de opt ani şi Florin Bârlog, în vârstă de şase ani, micii pianişti instruiţi de profesoara Andreea Andrei. Codruţ a interpretat „Requiem for a dream” – Clint Marshal, iar Florin  - „Valurile Dunării”, Ivan Ivanovici. Împreună au cântat la patru mâini „Heart and Soul”, spre deliciul publicului.
Tânăra poetă Simona Dogănoiu a vorbit despre volumul ei de debut – „Despre noi”, creaţii despre etnia romă, din care face parte.
A răspuns prezent la această serbare şi scriitorul Viorel Zegheru, profesor din Târgovişte, stabilit în Franţa. El a vorbit despre cele patru volume ale sale, dintre care două bilingve şi a împărtăşit din experienţele sale tinerilor.
Cei mai activi voluntari au fost premiaţi de organizatori cu diplome şi daruri simbolice - agende şi pixuri inscripţionate cu sigla Europe Direct.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite