GALERIE FOTO Ziua Creaţiei – tema de astăzi la Şcoala „Coresi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Câştigătorii concursului de pictură
Câştigătorii concursului de pictură

Elevii au scris şi au pictat, iar cele mai bune lucrări au fost recompensate cu diplome din partea conducerii instituţiei. Diseară va avea loc o întâlnire a elevilor şi cadrelor didactice cu foştii elevi laureaţi ai concursrurilor literar-artistice şi cu scriitori dâmboviţeni.

Astăzi elevii claselor I-IV de la Şcoala „Coresi” din Târgovişte au putut să-şi exprime talentul literar sau artistic. Ei au participat la concursuri cu tema „Toamna”. Cea mai apreciată lucrare din fiecare clasă a fost premiată, autorul primid diplomă în cadru festiv. Câţiva dintre micii scriitori şi-au citit creaţia în faţa colegilor. „Avem copii foarte talentaţi şi în artă şi creaţie literară, cu premii la concursurile de gen. Avem foşti elevi care au scris cărţi şi fac parte din Uniunea Scriitorilor”, spune cu mândrie justificată prof. Georgeta Gogeanu, directorul şcolii.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Printre copiii talentaţi evidenţiaţi astăzi se află şi Ana Maria Atanasiu, elevă în clasa a IV-a. „Îmi place să pictez şi îmi doresc să devin profesor de desen. Fac de câţiva ani pictură cu domnul Mihai Şerbănescu, la Centrul de Cultură şi am obţinut 12 premii şi o medalii la concursurile de pictură”, spune fetiţa.
În programul activităţilor de astăzi, elevii şi profesorii şcolii se vor întâlni diseară cu foşti elevi, laureaţi ai concursurilor literare şi artistice, dar şi cu scriitori dâmboviţeni, pentru un schimb de impresii între generaţii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite