GALERIE FOTO Vestiare moderne pentru juniorii Chindiei Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Investiţie pentru juniorii Chindiei
Investiţie pentru juniorii Chindiei

Juniorii Târgoviştei au, de săptămâna aceasta, condiţii moderne, de nivel european. Clubul Sportiv Municipal şi Primăria Târgovişte şi-au dat mâna şi au reabilitat clădirea în care existau vestiarele şi duşurile. Micuţii au acum unde să se schimbe în cindiţii normale, încălzire centralizată, duşuri, bazin de recuperare, precum şi o sală de protocol.

Investiţie pentru juniorii Chindiei
Investiţie pentru juniorii Chindiei
Investiţie pentru juniorii Chindiei

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

„Aici înainte era mizerie mare, nişte maşini de spălat vechi şi nici nu puteai să intri de frică să nu contactezi vreo boală. Iată că juniorii Chindiei vor avea ocazia să se echipeze/dezechipeze, în nişte condiţii moderne, civilizate, care să le asigure performanţa”, a spus primarul Gabriel Boriga.

Municipalitatea a avut în plan să achiziţioneze şi un rând de echipament sportiv pentru toate grupele de juniori, însă consilierii din opoziţie au votat, cum altfel, decât împotrivă. „În afară de această investiţie de nivel european, urmează să achiziţionăm şi un rând de echipament pentru toate grupele de juniori. Din păcate, propunerea mea s-a lovit de refuzul unor consilieri locali. Eu sper ca ei să înţeleagă că aceşti copii au nevoie de ajutorul nostru. Ei duc imaginea Târgoviştei mai departe”, a adăugat primarul.



Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite