GALERIE FOTO Trei maşini distruse de un BMW într-un grav accident, în care şoferul a decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident BMW Găeşti
Accident BMW Găeşti

Un tânăr de 20 de ani din localitatea dâmboviţeană Valea Mare a murit, după ce aseară, în timp ce se afla la volanului bolidului său, a pierdut controlul volanului, a izbit trei maşini parcate regulamentar, după care s-a răsturnat. Fratele său în vârstă de 21 de ani a scăpat cu viaţă.

Accidentul spectaculos a avut loc noaptea trecută, pe Drumul Naţional 7, la ieşirea din oraşul dâmboviţean Găesti. Alin Dumitraşcu a călcat prea tare pedala de acceleraţie şi nu a mai putut stăpâni bolidul. A părăsit patea carosabilă a s-a izbit de trei maşini din parcarea fabricii de frigidere Artic, din Găeşti. Şoferul a suferit leziuni grave în zona capului, fiind transportat în comă la Spitalul Floreasca, acolo unde a şi decedat.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

“Au fost aduse la spital două victime, una dintre ele în comă profundă cu un traumatism cranio cerebral şi un traumatism toracic, în comă profundă şi destul de grav. Pacientul a fost intubat, ventilat mecianic şi susţinut cardio vascular, dar va trebui să vedem rezultatele ulterioare. Celălalt are un traumatism cranian uşor şi rămâne sub observaţie”, declara Silviu Colomei, medic Spitalul Orăşenesc Găeşti la scrut timp de la producerea accidentului.

Maşini avariate serios

Din portbagajul unuia dintre autoturismele avariate s-au împrăştiat pe trotuar aproximativ 100 de kilograme de componente din cupru, provenite de la fabrica de frigidere în apropierea căreia a avut loc accidentul.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

La fata locului au sosit şi mai multe echipaje de poliţie care cred că cele 100 de kilograme de componente din cupru au fost furate de la Arctic. În urma verificărilor s-a stabilit că autoturismul aparţinea unui lucrător care era în schimbul de noapte. Acesta a fost dus la sediul poliţiei pentru a da lămuriri cu privire la componentele găsite în autoturismul său.

“Din primele cercetări se pare că şoferul în vârstă de 20 de ani a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în coliziune cu trei autoturisme parcate pe marginea părţii carosabile, după care s-a răsturnat. În acest moment se fac cercetări asupra săvârşirii infracţiunii de  vătămare corporală din culpă. Se efectuează cercetări şi cu privire la provenienţa acestei cantităţi de cupru”, a declarat agentul Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa.

Accident BMW Găeşti
Accident BMW Găeşti
Accident BMW Găeşti
Accident BMW Găeşti
Accident BMW Găeşti
Accident BMW Găeşti
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite