GALERIE FOTO Poleiul şi ceaţa crează din nou probleme şoferilor. Un tir s-a răsturnat de pe un pod, blocând circulaţia trenurilor între Bucureşti - Piteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Două trenuri care circulau dinspre Piteşti au avut întârziere
Două trenuri care circulau dinspre Piteşti au avut întârziere

Un şofer de tir a scăpat cu viaţă după ce a picat de la o înălţime de 10 metri, direct peste calea ferată care face legătura între Bucureşti şi Piteşti. Totul s-a întâmplat în această dimineaţă, pe Drumul Naţional 7,  la ieşire din oraşul dâmboviţean Titu. Traficul feroviar între Piteşti şi Bucureşti a fost blocat mai bine de două ore.

Din fericire, conducătorul auto nu a suferit nicio leziune
Din fericire, conducătorul auto nu a suferit nicio leziune
Două trenuri care circulau dinspre Piteşti au avut întârziere

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Din primele cercetări, se pare că poleiul şi ceata au fost prinicpalele cauze ale evenimentului rutier.  Şoferul tirului a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, a rupt parapeţii de protecţie ai podului şi s-a răstunat apoi pe calea ferată. Din fericire, conducătorul auto nu a suferit nicio leziune însa tirul a blocat ambele fire de circulaţie feroviară. La fata locului au sosit mai multe echipaje de pompieri dar şi reprezentanţii CFR şi ai poliţiei care au deschis o anchetă.

Două trenuri care circulau dinspre Piteşti au avut întârziere, o parte dintre călători fiind transportaţi cu mai multe microbuze până în Gara Titu.

„Am fost anunţaţi despre căderea unui autotren, în dreptul localităţii Fusea,  peste podul care trece peste calea ferată Bucureşti – Piteşti. Am constat că cele două linii, pe ambele  sensuri de mers sunt blocate. Conducătorul auto nu a păţit nimic. Este în stare bună. Traficul a fost blocat. Un tren de persoane a avut întârzieri”, a declarat colonelul Mirel Pitreanu, inspectorul şef  al ISU Dâmboviţa.

Autritatile au reuşit după două ore deblocarea firului 2 de circulaţie cu ajutorul unui utilaj care a împins remorca tirului.  Urmează ca în cursul zilei autovehiculul să fie ridicat cu o macara.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite