GALERIE FOTO: Parc de două milioane de lei la Titu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Titu 7
Titu 7

Până luna aceasta oraşul a fost singura localitate din mediul urban dâmboviţean care nu dispunea de un parc public de recreere. Cetăţenii din Titu se pot bucura acum de o zonă de promenadă după tiparele europene, cu alei străjuite de pomi, chioşc pentru fanfară, fântână arteziană, piste pentru biciclete şi role.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Sumele necesare pentru materializarea acestui proiect au fost suportate din bugetul Administraţiei Fondului de Mediu şi al Primăriei Titu. S-au investit două milioane de lei într-o grădină publică la standarde occidentale.

Spaţiile verzi se întind pe o suprafaţă de aproximativ două hectare. Au fost create, de asemenea, trasee pentru biciclişti, pentru iubitorii de role, locuri de joacă pentru copii şi un foişor pentru persoanele de vârsta a treia. „Visul nostru s-a împlinit pentru că am găsit oameni deosebiţi care ne-au sprijinit.

De acum înainte, cetăţenii din Titu au un parc şi o sală de sport orăşenească. Urmează să finalizăm bazinul de înot. Sunt obiective de care comunitatea avea nevoie”, spune primarul Ilie Dinu.

Cu ocazia inaugurării parcului, locuitorii din Titu au primit cadou din partea Renault 30 de biciclete – 15 pentru copii şi 15 pentru adulţi, care vor fi gestionate de administraţia locală, astfel încât să poată fi folosite gratuit de cât mai mulţi iubitor de mişcare în aer liber.

După parc şi sală de sport, urmează un bazin de înot


„Sunt bucuros, ca dâmboviţean, că am putut să fac ceva pentru dumneavoastră. Centrul Tehnic Renault Titu este un proiect frumos început în 2005 şi care acum este funcţional doar parţial. Datorită Renault, Titu va avea un suport economic peste media naţională, ceea ce înseamnă un plus pentru nivelul de trai al locuitorilor”, a punctat Constantin Stroe – director Renault România.

Preşedintele Administraţiei Fondului de Mediu, Gheorghe Popescu, le-a dezvăluit cetăţenilor din Titu că, în scurt timp, vor avea la dispoziţie şi un al doilea parc, care va fi amenajat la Sălcuţa.

„Sunt convins că vă veţi bucura de aceste proiecte, bine gândite şi bine proporţionate. Aveţi un primar pe care nu-l poţi refuza, fiindcă iese pe uşă şi intră pe geam, aşa că vom finanţa la Titu două parcuri”, a declarat Gheorghe Popescu.

Titu 6

La Titu a fost inaugurată şi o sală de sport multifuncţională, care se desfăşoară pe o suprafaţă de aproape 1.800 de metri pătraţi. Pasionaţii de sport au la dispoziţie patru vestiare, patru grupuri sanitare cu duşuri, cabinet medical, depozit de materiale şi o suprafaţă de joc pentru handbal, baschet, volei şi tenis de câmp.

De asemenea, sala a fost dotată cu mobilier sportiv modern, tabelă de marcaj electronică, instalaţie de sonorizare şi echipamente speciale pentru fitness.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite