GALERIE FOTO Muzica se împacă bine cu orice. O demonstrează Gang Band

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sorin Bănoiu este avocat, Bogdan Tofan lucrează în IT. Însă pe scenă cei doi târgovişteni fac muzică, iar publicul îi aplaudă şi cântă împreună cu ei. Aseară au susţinut un concert unplugged într-un pub din oraş.

O chitară rece şi o voce. Poate nu sună spectaculos. Cei doi târgovişteni nici nu-şi doresc asta, dar cu siguranţă reuşesc pe scenă ceva deosebit.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Cântă împreună coveruri de un an şi jumătate, dar într-o manieră originală. „Proiectul unei formaţii acustic – asta a fost ideea de pornire: two man show”, explică Sorin. „Care este frumuseţea proiectului acustic? Toţi auzim piese rock în variantă electric. Chestia asta o fac foarte mulţi, dar să auzi pe o singură chitară rece şi o voce, mai rar”, adaugă el. Sorin este avocat, dar urmează şi Conservatorul, cântând la chitară de ani buni. „El e mai curajos. Eu nu am timp. Sunt implicat în foarte multe proiecte şi abia îmi găsesc timp să cânt. Repetiţiile sunt o relaxare. Prietenii mei se duc la sală, eu mă duc la microfon”, spune Bogdan, care lucrează în domeniul IT.

„Ideea e să cânţi”

Muzica este pasiunea care i-a adus împreună, iar aseară au susţinut un concert unplugged în pub-ul La Scriitori din Târgovişte. „Noi facem asta din plăcere. Muzica este o energie. Atât. Noi transmitem energie”, precizează Bogdan. Nu exclud posibilitatea de a mai coopta pe cineva în trupă, dar există o condiţie nu atât de uşor de îndeplinit. „Trebuie să fie la fel de nebun ca noi. Nu neapărat bun, ci nebun”, subliniază vocalul trupei.
„Ideea e să cânţi”, este părerea lui Bogdan, iar cei doi au demonstrat-o în ultima parte a concertului, când au improvizat la insistenţele publicului. „Dacă ai un public receptiv, şi tu eşti mai bun pe scenă”, crede Bogdan.
Gang Band pregăteşte un proiect electric, ce va fi gata într-o lună şi jumătate, poate chiar mai devreme. Alte planuri cei doi târgovişteni nu-şi fac. „Linii melodice deja avem. Poate o să facem şi texte. Noi evităm partea comercială, dar putem face cântări în week-end”, spune Sorin. În curând trupa va avea un site de prezentare, dar cei care vor să-i cunoască îi pot găsi pe facebook.

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite