GALERIE FOTO Moş Crăciun a ajuns şi anul acesta la Targoviste, cu Săgeata Albastră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Moş Crăciun a ajuns şi anul acesta la Targoviste
Moş Crăciun a ajuns şi anul acesta la Targoviste

Isterie în Gara din Târgoviste, acolo unde a poposit mult aşteptatul Moş Crăciun. Părinţii care îşi ţineau în braţe odraslele s-au călcat în picioare la propriu, pentru a fi cât mai aproape de bătrânelul îndrăgit de toată lumea şi care a lăsat pentru moment renii şi s-a suit în Săgeata Albastră.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Moşul, dar şi crăciuniţa lui dragă, cu greu şi-au făcut loc prin mulţime până la trăsura care îi aştepta în faţa Gării. De aici, tot alaiul format din majorette, spiriduşi şi instrumentişti, a mers către orăşelul special construit pentru marele eveniment: Sosirea lui Moş Crăciun. Venirea moşului i-a umplut de bucurie pe cei mici care îl aplaudau pe moş.

Moşul are cont de facebook

Chiar a îmbătrânit un an, moşul a ţinut să precizeze că ţine pasul cu tehnologia şi că a primit sute de scrisori pe e-mail. Are chiar şi un cont de facebook.

“Sunt mai bătrân cu un an, dar o tradiţie nu trebuie uitată niciodată. Mă întorc cu drag la Târgovişte, într-o casă minunată a moşului. Sunt fericit, copiii mă aşteaptă dar şi au abia aştept să le ofer darurile care au fost pregătite cu atâta generozitate de către primărie dar şi de către mine. Scrisori am primit foarte multe, mai ales acum cu epoca internetului. Corespondenţa noastră cu copiii este permanentă. La Târgovişte o să stau câteva zile şi am să fac în aşa fel încât niciun copil care va veni la mine să nu va rămână fără cadou. Am şi cont de facebook, dar îi las pe cei mici să îl descopere singuri”, ne-a spus Moş Crăciun.
 
Mosul va sta la Târgovişte, în casa special construită pentru el, încă 2-3 zile, timp în care va fi la dispoziţia celor mici. Va primi scrisori de la ei şi mai ales îi va răsplati cu cadouri după cat au fost de cuminţi în anul 2011.

Moş Crăciun a ajuns şi anul acesta la Targoviste
Moş Crăciun a ajuns şi anul acesta la Targoviste
Moş Crăciun a ajuns şi anul acesta la Targoviste
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite