GALERIE FOTO Liber la alergat şi ţopaială!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

S-a deschis cel de-al treilea spaţiu de joacă privat din Târgovişte: Arenele de Joacă “Junior”. Dacă celelalte două, Paradisul Copiilor şi Căsuţa Prichindeilor sunt situate pe Calea Domnească, acesta întâmpină copiii în centrul municipiului.

Arenele de Joacă “Junior” au fost inaugurate cu baloane, jocuri, concursuri, pictură pe faţă şi voie bună. Acest spaţiu a fost gândit să ofere copiilor posibilitatea de a alerga în voie. “Ne-am dorit să fie cel mai mare din judeţ. Făcând multă animaţie la petreceri, mergeam şi nu aveam unde să dansez cu copiii, unde să facem un trenuleţ şi atunci mi-am dorit foarte mult un spaţiu mare”, spune Victor Mihalache, cel care conduce Teatrul „Junior”, Şcoala Micilor Vedete şi Clubul Victorioşilor.

VEZI CUM S-AU DISTRAT CEI MICI

Spaţiul amenajat nu se adresează doar celor mici. „Viaţa e aşa de ciudată că părinţii nu mai au timp să se joace cu copiii lor, să le spună poveşti şi atunci am zic să-i învăţăm pe părinţi să vină cu copiii aici. Au un spaţiu special unde pot să-i aştepte pe copii şi de ce nu să vină aici şi să trăiască bucuria copilăriei alături de cei mici?”, este planul instructorului.

Colecţiile „Adevărul” vor putea fi răsfoite de copii

Spaţiul va avea în curând amenajat un spaţiu al cunoaşterii, unde cei mici vor avea la dispoziţie mai multe colecţii, printre care şi unele de la „Adevărul”. „Vor fi mai multe colecţii, între care „Arborele lumii”, „Mari pictori”, „Insecte reale”, precizează Victor Mihalache. El va aduce copiilor şi propria colecţie de păpuşi de porţelan, aproape 300 de exemplare.
Fără vreo îndoială, copiii sunt încântaţi de un nou spaţiu în care să se joace. „Îmi place trambulina cel mai mult. Nu mi-e frică să mă dau”, mărturiseşte într-o pauză de joacă Daria Popa. Adulţii se declară şi ei mulţumiţi. „E foarte frumos, îmi place. Am mai fost şi în celalte două centre şi sunt destul de frumoase, dar aici copiii au spaţiu. În plus e aproape de casa noastră. Mă bucu că s-a deschis şi sper să fie într-un ceas bun”, spune bunica Dariei.
Arenele de Joacă „Junior” sunt amenajate în interiorul Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgovişte şi vor fi deschise zilnic între orele 10.00-20.00. O oră de joacă îi costă pe părinţi 10 lei, iar participarea la petrecerile de trei ore care vor fi organizate aici - 15 lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite