GALERIE FOTO Atenţie, se filmează! În parcul Mitropoliei se toarnă o comedie în care vor juca Monica Bârlădeanu şi Dorel Vişan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgoviştea este, în aceste zile, în centrul atenţiei producătorilor de film. Regizorul Tudor Giurgiu lucrează la comedia "Despre oameni şi melci", inspirată din fapte reale, în care protagonişti sunt Monica Barladeanu şi Dorel Vişan.

Comedia regizata de Tudor Giurgiu spune povestea unor muncitori dintr-o fabrică în faliment din anii '90, care îşi salvează uzina de la privatizare, donând spermă pentru bani. Locul ales de regizor pentru scenele din film este uzina UPET. Ăn aceste zile însă, se filmează, pe bune, în Parcul Mitropoliei din Târgovişte, lângă ruine.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Pe lângă frumoasa Monica Bârlădeanu, în comedie vor juca şi Andi Vasluianu (omul cu ideea) şi Dorel Vişan (directorul fabricii), dar şi Andreea Bibiri, Valeria Seciu, Jean François Stevenin şi Robinson Stevenin, Ion Besoiu, Ovidiu Crişan, Ion Grosu, Clara Voda şi Alina Berzunteanu.



CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO

Filmarile vor dura circa 6 săptămâni şi vor fi realizate în Bucureşti, Călăraşi, Amara şi Targoviste, iar bugetul peliculei este de 1,2 milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite