GALERIE FOTO 20 de lei pentru o plimbare pe elefant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei mai mici dintre spectatorii Circului Gartner, care din 12 octombrie încântă târgoviştenii în cortul amplasat în parcarea Interex, au posibilitatea să urce pe spatele unuia dintre elefanţii circului, sub supravegherea dresorilor.

Sute de dâmboviţeni au asistat cu entuziasm şi emoţie la numerele de dresură, acrobaţie şi jonglerie pe care le prezintă zilele acestea Circul Gartner, în cortul amplasat în parcarea supermarketului Interex. Elefanţi, reptile, lei de mare sunt doar câteva dintre animalele ce pot fi văzute în spectacol. Preţul unui bilet este de 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii. Pentru încă 20 de lei, cei mai curajoşi prichindei se pot plimba pe spatele unuia dintre elefanţi. “Mi-a plăcut la circ, pentru că am văzut foarte multe animale şi mie îmi plac animalele. Dar mi-a fost frică să mă urc pe elefant. Era foarte mare”, ne-a spus încă emoţionată Diana Zamfirescu, în vârstă de 5 ani.

Clik aici pentru GALERIE FOTO

Artiştii circului sunt membrii familiei Gartner, ce au dus tradiţia acestei meserii din generaţie în generaţie, până la micuţa Vanessa, în vârstă de doar 4 ani. Robert Gartner a moştenit şi el gustul pentru circ, la fel ca sora sa. “Sunt la a patra generaţie. Exersăm în fiecare zi şi ducem aceste spectacole in toată Europa”, ne spune adolescentul în vârstă de 16 ani. „La fiecare spectacol am emoţii înainte. Dar când intru şi văd publicul, emoţiile trec”, a mărturisit el la finalul reprezentaţiei.
Circul Gartner mai oferă spectacole în acest sfârşit de săptămână, de la orele 16.00 şi 18.30. Apoi continuă turneul pe care îl susţine în România.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite