GĂEŞTI: Adolescentă violată în parc, ziua în amiaza mare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clipe de groază, ieri, pentru două adolescente din oraşul Găeşti!

În plină zi, un derbedeu din Picior de Munte, vechi “client” al oamenilor legii, le-a urmărit pe drumul de la Casa de Cultură spre parc şi, în zona podeţului peste pârâul Răstoaca, a trântit-o la pământ pe M.F. , de 15 ani, a strâns-o de gât şi a ameninţat-o că o omoară cu cuţitul. I-a tras de haine, a reuşit să-i dea pantalonii jos şi a violat-o cu degetul. Colega sa a fugit să ceară ajutor, mai ales că la câţiva metri erau destui adolescenţi. Aceştia au reuşit să-l imobilezeze pe violator şi l-au predat Poliţiei.

Anul trecut, Mihalache  a dat atacul într-o bancă


Părinţii copilei au sosit disperaţi la Poliţia Găeşti. Nu puteau să-şi imagineze cum le-a fost atacata fata în plină zi, în parc, de un obsedat sexual, mai ales că în preajmă erau foarte mulţi elevi.

“Tânăra a fost agresată sexual de un bărbat cu probleme psihice. Urmează ca acesta să fie expertizat şi în funcţie de rezultatul medico-legal, va fi propusă soluţie prin Parchet”, spune comandantul Poliţiei Găeşti, cms. Alexandru Iorga.

Atacatorul va fi internat astăzi la Secţia Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.  Anul trecut, lui Mihalache Gheorghe i-a trecut prin cap să ameninţe cu un pistol de jucărie salariatele de la Raiffeisen – Sucursala Găeşti.

Procurorii au dispus atunci neînceperea urmăririi penale  întrucât se folosise de un pistol de jucărie şi a fugit din unitate înainte să ia bani, fiindcă s-a panicat în momentul când una dintre casieriţe s-a mişcat pe scaun, crezând că a aapăsat butonuld e panică. Tânărul, după ce a stat internat două săptămâni, a fost trimis să continue tratamentul de specialitate acasă.

Acum, a săvârşit o altă faptă, în urma căreia o adolescentă poate rămâne traumatizată pe viaţă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite