Fructele, obiecte de artă la nunţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fructele sculptate sau cascada de ciocolată nu mai reprezintă un moft al mirilor, ci un “must have”. La preţ de criză, agenţia “Belle Mariaje” din Târgovişte, oferă celor mai pretenţioşi miri obiecte de artă realizate din fructe care ajung pe masa invitaţilor.

Dacă majoritatea târgoviştenilor cumpără un pepene atunci când doresc să-şi satisfacă poftele gurmande, ei bine, există în judeţul nostru, o agenţie care transformă această delicatesă în operă de artă. Alexandru, poate transforma un banal fruct într-o veritabilă capodoperă. Corăbii, dinozauri, trandafiri sunt doar o parte din modelele sculptate. Deşi mulţi nu şi-ar sacrifica pofta în numele artei, târgovişteanul împreună cu soţia sa sculptează fructele cu ocazia unor recepţii, nunţi, botezuri, diferite evenimente, pentru a-i impresiona până şi pe cei mai pretenţioşi târgovişteni. Aşadar, dâmboviţenii care doresc să îşi organizeze o nuntă de neuitat, sunt aşteptaţi la „Belle Mariaje” pe strada Cetăţii.


„Putem sculpta şi construi orice model din fructe”
În afară de modelele oferite, doritorii pot veni de acasă cu propriile idei, care pot fi puse în aplicare de organizatorii evenimentului. Clienţii îşi pot alege atât fructele cât şi mărimea şi forma modelului. “Am dorit să venim cu o idee nouă în judeţul nostru. Ceva care să-i surprindă pe târgovişteni.  Este o afacere de familie. Împreună cu soţia şi fratele meu, lucrăm la realizarea lor. Pepenele este cel mai uşor de sculptat, deoarece are trei culori. În combinaţie cu acesta folosim struguri, ananaşi sau banane. Putem sculpta sau putem face construcţii din fructe”, a declarat Alexandru Ghinescu, managerul firmei.
Câteva ore pentru o capodoperă
O astfel de “sculptură” în fructe poate dura şi pănă la cinci ore. Aceste lucrări sunt realizate cu puţin timp înainte de eveniment pentru ca fructele să râmână proaspete până când sosesc invitaţii. “Suntem singura agenţie din Dâmboviţa care oferă asemenea servicii. Târgoviştenii sunt foarte încântaţi, mai ales că preţurile sunt foarte accesibile. Cei care sosesc în această perioadă la noi, pot beneficia şi de o ofertă promoţională. Cu un euro şi jumătate pentru fiecare invitat, pot primi la evenimente fructele sculptate şi cascada de ciocolată. Decât să dea aproximativ opt sau nouă milioane la o nuntă, pe fructe, mai bine primesc cu 11 milioane şi cascadă de ciocolată şi fructe la discreţie, sculptate şi ornate cum nicăieri nu găsesc. Niciodată la o nuntă nu se vor termina fructele sau ciocolata şi în plus, invitaţii vor pleca numai cu impresii bune”, spune Alexandru.
Fie că târgoviştenii preferă ciocolata albă, amăruie sau normală, aceştia îşi pot alege favorita, la acelaşi preţ, în funcţie de gusturi. “Nu ştiam că există aşa ceva la noi în Târgovişte, sună tentant. Am fost la o nuntă în Bucureşti unde aveau fructe sculptate şi cascadă de ciocolată şi am rămas foarte impresionată. Este de efect şi dă o notă de stil nunţii”, mărturiseşte  Ioana Fraţilă, o târgovişteancă în vârstă de 36 de ani.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite