Fraudă la BAC! Şase elevi dâmboviţeni au fost eliminaţi din examen

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şase elevi dâmboviţeni au fost eliminaţi de la BAC
Şase elevi dâmboviţeni au fost eliminaţi de la BAC

Au încălcat regulile pe care le ştiau de la bun început, iar acum sunt nevoiţi să aştepte o nouă sesiune de exemene dacă vor să termine liceul. Este vorba despre şase elevi din judeţul Dâmboviţa care au fost eliminaţi din examen pentru că au fost prinşi copiind sau având asupra lor telefoane mobile.

„Au fost eliminaţi şase elevi pentru fraudă. Au fost prinşi copiind sau având asupra lor telefonul mobil. Au fost eliminaţi doi elevi de la Liceul Economic din Târgovişte, unul de la Liceul Goga Ionescu din Titu, unu de la Grupul Şcolar Aurel Rainu din Fieni, unul de la Colegiul Naţional Vladimir Streinnu din Găeşti şi unul de la Grupul Şcolar Iordache Golescu, tot din Găeşti. Asistenţii au semnalat aceste fraude iar preşedinţii au încheiat procese verbale pentru fiecare în parte”, a declarat pentru „Adevărul de Seară”, prof. Cătălina Homeghiu, secretarul Comisiei Judeţene de Bacalaureat.

La proba scrisă de Limba şi Literatura Română de astăzi, au lipsit aproape 80 de elevi, din cei 4380 înscrişi. În total, în Dâmboviţa, sunt 310 săli de examinare. În peste 200 dintre ele sunt amplasate camere de supraveghere pentru a semnala orice încercări ale elevilor de a copia.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite