Fracturile, locul întâi la Urgenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stratul de zăpadă aşezat în ultima perioadă pe străzile şi trotuarele din oraş a făcut ca numărul celor care s-au prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte să crească, fracturile şi entorsele fiind printre cele mai des întâlnite afecţiuni suferite de târgovişteni.

Peste 20 de fracturi şi 11 entorse au fost tratate de medici numai în ultimele 48 de ore, majoritatea dintre acestea fiind provocate prin alunecare pe gheaţă sau zăpadă.

Deşi curăţatul trotuarelor a devenit sport naţional la Târgovişte, sunt încă foarte multe zone, în special în faţa blocurilor şi curţilor, în care ai foarte mari şanse să cazi. “Când ies din bloc, merg ca pinguinul, merg până la magazin 3-400 de metri şi sunt mai obosită decât dacă aş fi mers o zi întreagă prin oraş pe timp de vară”, ne-a povestit Ioana Florescu din Târgovişte.

Reamintim târgoviştenilor că amenda pentru necurăţarea trotuarelor din faţa caselor, blocurilor sau a societăţilor comerciale este cuprinsă între 500 şi 2000 de lei.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite