Fotochindia Shooting Party în Club Amov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pozaţi-vă cu Crăciuniţele la Club Amov
Pozaţi-vă cu Crăciuniţele la Club Amov

Asociaţia “Fotochindia” din Târgovişte organizează în această seară începând cu orele 21:00 în Club Amov, o petrecere inedită.

Un studio foto special amenajat pentru aceste eveniment, crăciuniţele, şampania şi Moşul vor face deliciul invitaţilor într-o sesiune foto în care este binevenit oricine doreşte să petreacă o seară relaxantă.

Moş Gerilă în loc de Moş Crăciun

Moşul a pregătit şi un cadou inedit pentru participanţi, va scoate din sac ceva nou, un moment de stand-up comedy, iar spre deosebire de alţi moşi acesta va fi un călător în timp de-acum 20 de ani. “Cu toţii îl aşteptăm de data aceasta pe Moş Gerilă. El vine că este tovaraş bun, face cadouri micilor şoimi ai patriei, viitorul nostru de aur. Aşadar dragi tovaraşi nu lipsiţi la marea adunare de socializare”, îi îndeamnă pe doritori, Florian Ispas, preşedintele Asociaţiei “Fotochindia” şi organizatorul evenimentului.

În această seară Clubul Amov, situat pe strada Libertăţii nr.3-5, vis-à-vis de Complex Mondial, va oferi şi posibilitatea ca fiecare invitat să plece de la această petrecere cu o amintire, o fotografie de cea mai bună calitate în decor de Crăciun împreună cu Moşul şi crăciuniţele lui. Pentru intrarea în club nu este nevoie de invitaţie sau bilet, intrarea este liberă.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite