Minifotbal pentru toţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Judeţeană de Minifotbal Dâmboviţa organizează înscrieri pentru seria a II-a a Ligii a II-a la minifotbal, fără taxe sau garanţii percepute. Singurii bani pe care trebuie să-i scoateţi din buzunar sunt pentru legitimare şi taxa de joc. Află cum poţi să ajungi în Liga I sau Cupa României la Minifotbal!

Toate partidele se disputa pe terenul sintetic de la baza sportiva Soccer Land din Targoviste (in spate la Romlux). „Echipele care vor termina pe locurile 1 şi 2 la finalul competiţiei vor promova direct în Liga I, iar echipa clasată pe locul 3 va susţine un meci de baraj împotriva echipei de pe locul 3 din seria I a Ligii a II-a”, explică Nicolae Ifrim, preşedintele asociaţiei.
Pentru înscriere nu se percepe nicio taxă sau alte garanţii. Echipele vor trebui în schimb să achite la începutul competiţiei taxele de legitimare, în valoare de 15 lei de jucător. Iar la fiecare meci, echipele vor achita taxa de joc: 80 de lei - ziua, în aer liber, 90 de lei - în nocturn şi 100 de lei în balon
Echipele care se înscriu până la data de 1 februarie vor putea evolua şi în Cupa României - faza judeţeana, câştigătoarea urmând să reprezinte judeţul la Turneul Final pe ţară, ce va avea loc în această vară. Echipele înscrise după 1 februarie vor evolua în acest sezon doar în Campionatul Judeţean de Minifotbal. Seria a II-a a Ligii a II-a va debuta la mijlocul lunii martie a acestui an.
Mai multe informaţii se pot obţine accesând site-ul oficial al Asociaţiei Judeţene de Minifotbal Dâmboviţa, www.minifotbaldambovita.infotgv.ro sau  direct la sediul din Târgovişte, strada Tudor Vladimirescu, nr. 56 (lângă Spitalul Judeţean), tel – 0723.899.774 si 0727.018.689 .

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite