Târgovişte: Fostele glorii ale fotbalului târgoviştean se întorc pe teren

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgovişte: Fostele glorii ale fotbalului târgoviştean se întorc pe teren
Târgovişte: Fostele glorii ale fotbalului târgoviştean se întorc pe teren

Stadionul "Eugen Popescu" va găzduit vineri după-amiază, de la ora 15, o partidă de mare intensitate emoţională, în care vor evolua foste glorii ale fotbalului târgoviştean. Cei care vor să îi revadă în iarbă pe Narcis Coman, Ion Ene, Tică Gheorghe sau Remus Gâlmencea sunt invitaţi la un spectacol al amintirilor, intrarea fiind liberă.

Într-o perioadă în care fotbalul târgoviştean nu mai spune nimic pe plan naţional, nemaivând reprezentanţă nici măcar la nivelul diviziei B, a rămas să ne hrănim cu amintiri şi, slavă Domnului, avem destule. Aşa se face că, vineri după-amiază, în chiar prima din Zilele Cetăţii, fostele glorii fotbalistice ale oraşului vor oferi un meci de neuitat pe stadionul care le-a adus atâtea şi atâtea bucurii.

Au fost invitaţi oameni de fotbal din toate generaţiile, de la Fane Marcu şi Pavel Mureşan, până la Adrian Bogoi şi Remus Gâlmencea, fără a trece peste generaţia de vis a lui Narcis Coman, Greaca, Pitaru sau Claudiu Sava. Organizat de Primăria Târgovişte, evenimentul va atrage, cu siguranţă, mii de oameni la stadion, dornici să-i revadă în iarbă pe idolii care le-au încântat sufletele de-a lungul anilor.

"Mă bucură faptul că cineva se mai gândeşte la noi şi cred că astfel de reuniri ar trebui făcute mult mai des, dacă nu chiar lunar. Sunt oameni care au realizat foarte multe pentru fotbalul târgoviştean şi care merită răsplătiţi şi apreciaţi veşnic", s-a exprimat Sică Bârdeş, completat de Ion Pitaru.

"Emoţiile revederii şi bucuria de a fi din nou alături de cei cu care am jucat în atâtea meciuri, cu siguranţă vor fi copleşitoare. Aştept cu nerăbdare ziua de vineri şi sper că oamenii nu ne-au uitat". Chiar şi marele Narcis Coman îşi aminteşte cu nostalgie despre vremurile fantastice pe care le-a trăit lângă Turnul Chindiei.

"Târgoviştea va rămâne totdeauna în sufletul meu, pentru că am petrecut aici cele mai frumoase momente din viaţă. Când intru pe stadion mă năpădesc emoţiile şi amintirile, o parte din sufletul meu a rămas în acest oraş, pe care îl voi iubi până în ultima clipă".

În continuarea joacă CSM Târgovişte

Marele meci, care va reuni aproape 40 de foste glorii din toate timpurile, va fi găzduit de Stadionul "Eugen Popescu", vineri, începând cu orele 15,  iar intrarea este liberă.

Au fost lansate invitaţii şi către oameni din afara judeţului, cum ar fi Greaca şi Florin Grigore (Bucureşti), Marinescu (Tulcea), Tănase (Constanţa), Furnică (Braşov) sau Narcis Coman (Giurgiu), dar şi foştilor arbitri Şerban Necşulescu, Ion Negoescu şi Mihai Buciumeanu.

Spectacolul fotbalistic va continua de la ora 17, când se va juca meciul oficial dintre CSM Târgovişte şi Juventus Bucureşti, derby-ul Seriei C3. Seara va fi una a petrecerii, în care generaţiile de top ale fotbalului târgoviştean vor sta la aceeaşi masa, pentru a depăna amintiri şi pentru a ciocni un pahar cu vin.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite