Foamea i-a împins pe trei tineri să fure o conductă metalică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Măneşti, a depistat la aproximativ 500 m de fostul parc nr.4 Drăgăeşti, trei persoane în timp ce decopertau solul aferent unui tronson de conductă metalică, folosind unelte specifice.

În urma aplicării procedurilor legale de intervenţie şi a verificărilor efectuate, s-a stabilit că Mihai C. în vârstă de 33 ani, Ionuţ G. în vârstă de 29 ani şi C.D. în vârstă de 16 ani, au decopertat solul pe o distanţă de aproximativ 10 metri folosind unelte specifice (cazmale, lopeţi, târnăcop), cu intenţia de a secţiona şi valorifica un tronson de conductă metalică, aparţinând unei societăţi comerciale.



Jandarmii le-au întocmit autorilor actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de tentativă de furt calificat, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, pentru finalizarea cercetărilor.

image
Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite