Florin Popescu vrea să cadă multe capete, după ce hoţii l-au prădat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tensiunea creşte la Târgovişte. Hoţii care au pătruns în casa preşedintelui Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, nu au fost prinşi.

Se vorbeşte că intruşii ar fi sustras o plasmă, bani dar şi documente, ceea ce complică lucrurile.

Florin Popescu ar fi cerut Prefectului Judeţului, Iancu Caracota, să-i demită pe şefii Poliţiei în 24 de ore. În caz contrar, va cădea capul său. Într-o discuţie telefonică pe care am purtat-o cu reprezentantul Guvernului în teritoriu, Iancu Caracota recunoaşte acest lucru.

Se pare că Florin Popescu i-ar fi cerut şi primarului Boriga să “taie” nişte capete. Edilul municipiului Târgovişte neagă însă faptul că preşedintele Consiliului Judeţean i-ar fi solicitat să-l schimbe din funcţie pe directorul Municipal Security, societate de protecţie şi pază aflată în subordinea Consiliului Local.

Cert este că, marţi, în cadrul şedinţei de Consiliu, se va dezbate şi problema conducerii acestei firme. Din câte am aflat, mandatul de şase luni al col. Adrian Dumitru la conducerea Municipal Security expiră zilele acestea, exact în plină criză generată de prădarea lui Florin Popescu.

Gabriel Boriga ne-a spus că nu el va lua decizia de păstrare sau îndepărtare a lui Adrian Dumitru, ci aleşii locali.

Nimeni nu-şi explică vina colonelului Adrian Dumitru – directorul de la Municipal Security, firmă care nu are contract de pază cu Florin Popescu.

Din câte se pare, în faţa casei preşedintelui Consiliului Judeţean, situată în zona Sălii Polivalente, patrulează permanent Poliţia Locală, condusă de colonelul Gheorghe Dinu, iar perimetrul din spate, aproape de calea ferată, este în grija unei firme private de pază.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite