Flori imprimate cu chipul iubitei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tradiţionalul buchet de flori a fost personalizat cu imprimarea pozelor celor dragi. Este cea mai nouă şi mai inedită modalitate de a face o surpriză plăcută cuiva, iar pentru un trandafir „tunat”, de exemplu, veţi scoate din buzunar între 10 lei şi 20 de lei.

Târgoviştenii care doresc să-şi impresioneze iubitele, soţiile sau chiar amantele pretenţioase pot apela la o metodă mai puţin întâlnită, şi anume, imprimarea buchetului de flori cu poza celei dragi. Toţi cei care doresc să personalizeze florile pe care urmează să le dăruiască sunt aşteptaţi  la magazinul Crazy Printer din Târgovişte, de lângă Policlinică.  În afară de imagini, îndrăgostiţii mai pot veni cu mesaje, versuri sau declaraţii de dragoste.
Magazinul este dotat cu aparatură modernă şi performantă, care imprima orice tip de imagine pe petala unei flori. Tuşul folosit pentru aplicarea imprimeurilor nu afectează calitatea petalei şi nu diminuează timpul de viaţă al florii. Cel mai bine se imprimă imaginile pe crini, trandafiri, cale, frezii sau lalele. Poate fi o metodă unicată de cerere în căsătorie, noi imprimăm orice doreşte clientul. Suntem solicitaţi şi la nunţi pentru imprimarea buchetelor de  mireasă, a mărturiilor sau a corcoadelor. Tuşul folosit poate avea amestec de culori, în funcţie de preferinţele clientului ” declară Ramona Petculescu, director general Crazy Printer.


Poartă-ţi iubitul pe degetul mic
Chiar şi doamnele şi domnişoarele se pot lăuda cu o manichiură inedită. Pot purta pe unghii poza iubitului, sau pot imprima orice fel de mesaje. În lipsă de inspiraţie, târgoviştencele pot alege dintr-un catalog pus la dispoziţie . “ Putem imprima personaje din desene animate, flori, fluturi, diferite simboluri, mesaje. Avem 5000 de modele din care clientele noastre pot alege. Există două tipuri de imprimări, cu fundal colorat sau transparent. După ce este ales modelul, peste unghii se dă cu un lac special. Degetele sunt fixate pe un suport în interiorul imprimantei pentru ca mâna să nu se mişte. Imprimanta îşi va face treaba, iar clientul nu simte nimic, printarea durează un minut, după care urmează uscarea şi aplicarea unui lac de protecţie. Manichiura durează minim o săptămână fără niciun fel de probleme. Pe lângă modelele noastre, oricine poate veni cu iubitul de mână, pentru imprimarea chipului pe unghii. Sunt cliente care vin şi cu telefoanele mobile pentru a imprima imagini pe spatele acestuia”, relatează Ramona Petculescu.

20 de lei o manichiură personalizată
Pentru imprimări, târgoviştenii vor scoate puţini bani din buzunar. Costul unei flori imprimate este de 10 lei cu floarea clientului şi de 15 lei cu florile firmei. Manichiura pentru 10 unghii costă 20 de lei,  scăzând preţul dacă clientele doresc imprimare doar pe anumite unghii.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite