Flori, ca mijloc de prevenire a violenţei asupra femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Prevenire, cu flori
Prevenire, cu flori

Mai întâi au fost surprinşi, să primească flori, ei, bărbaţi în toată firea. Apoi, campania de prevenire „Nu da, dăruieşte”, iniţiată de Inspectoratul de Poliţie Dâmboviţa, li s-a părut interesantă şi de efect.

„Soţia mea va fi încântată când mă va vedea cu flori. Dacă stau şi mă gândesc, nu i-am mai oferit de foarte mult timp o astfel de atenţie. Ce-i drept, nu suntem un cuplu care să ne rezolvăm problemele cu scandaluri sau bătăi, dar ne-am plafonat la activităţile curente. Foarte bună iniţiativa poliţistelor”, crede Tudor, un târgoviştean de 45 de ani.

Prevenire, cu flori

Campania "16 zile de activism împotriva violenţei asupra femeii", ajunsă la cea de-a douăzecea ediţie, se desfăşoară în perioada 25 noiembrie - 10 decembrie 2010.

Se urmăreşte, prin activităţile desfăşurate, să se atragă atenţia asupra diferitelor forme de violenţă cu care se confruntă femeile.

"Perioada aleasă pentru campanie se derulează între două zile cu semnificaţie deosebită. Începe în ziua de 25 noimenrie - Ziua internaţională împotriva violenţei asupra femeilor şi ia sfârşit în 10 decembrie - Ziua internaţională a drepturilor omului", spune comisarul şef Nina Neacşu, sufletul acţiunii derulate la Târgovişte.

Prevenire, cu flori
Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite