VIDEO FLAGRANT: Arestat fiindcă îşi şantaja fosta iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin este condus în arestul IPJ
Cosmin este condus în arestul IPJ

O mie de lei a solicitat de la fosta sa prietenă, ieri, tânărul Cosmin Constantin, din Răzvad. Individul a ameninţat-o în nenumărate rânduri pe Raluca, de 30 de ani, din Târgovişte, cu care a avut o relaţie trecătoare, că va posta pe internet scene fierbinţi de amor.

Tânăra femeie, de teamă că fostul iubit îi va strica imaginea, i-a dat acestuia de mai multe ori diferite sume de bani. Dar, Cosmin tot nu s-a liniştit. A văzut el că poate trăi uşor din şantaj.

VEZI FILMUL FLAGRANTULUI!

Nu a mai rezistat şantajului şi a mers la Poliţie
Pe opt octombrie, Cosmin a sunat-o din nou pe Raluca. De data asta, i-a cerut 1.000 de lei. Tânăra nu a mai rezistat şantajului şi a mers la Poliţie, unde a dezvăluit toată tărăşenia. Oamenii legii au trecut imediat la acţiune şi au organizat flagrantul. Raluca s-a întâlnit cu fostul iubit în faţa supermarketului Interex. Degajat, barbatul a luat banii şi i-a băgat în buzunar. Nu avea de unde să ştie că bancnotele sunt inscripţionat cu menţiunea „Şantaj”, iar anchetatorii stau la pândă. În câteva secunde, poliţiştii au sărit şi l-au imobilizat. În prima fază, şantajistul le-a spus simplu că a luat banii cu împrumut. Dar, când a văzut inscripţia de pe bancnote a rămas fără cuvinte. „Tânărul este în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa. Până la momentul organizării flagrantului obţinuse de la femeie, în schimbul tăcerii, 4.200 de lei”, spune agent de poliţie Raluca Trandafir, purtător de cuvânt la IPJ Dâmboviţa.
Cosmin Constantin a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat procurorilor cu propunerea de arestare preventivă. Bărbatul riscă până la 7 ani de închisoare, chiar dacă neagă cu vehemenţă că şi-ar fi şantajat fosta iubită.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite