Fiul primarului de Hulubeşti a băgat un tânăr în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi-noapte, Cristian Ionel Chiriţă, băiatul primarului comunei Hulubeşti, a fost implicat într-un accident rutier în satul Teleşti, comuna Ludeşti.

În urma nefericitului eveniment, un tânăr a ajuns cu piciorul rupt la spital. Primarul Chiriţă ne-a declarat că nu fiul său se face vinovat de producerea accidentului, ci chiar victima.

"Băiatul meu se întorcea de la discotecă. Era în jurul orei 2:00. Mergea cu 5 la oră. Vă spun, cu 5 la oră. La Teleşti, erau pe stradă vreo 50 de persoane. La un moment dat, un tânăr a fost împins de alţii în portiera maşinii. S-a ales cu un picior rupt", afirmă Chiriţă.

Prin sat, oamenii vorbesc că fiul primarului conducea un Logan, maşină închiriată de administraţia de la Hulubeşti de la Carpat Montana Serv, societate aflată în subordinea Consiliului Judeţean.

Primarul infirmă şi susţine că fiul său se afla la volanul unui Volswagen, de altfel, maşina sa de zi cu zi.

Comandantul Poliţiei Găeşti, comisarul Iorga Alexandru, susţine varianta primarului şi spune că nu şoferul Cristian Chiriţă a fost de vină pentru producerea accidentului. "Victima se deplasa în stare de ebrietate pe stradă şi a fost acroşată cu oglinda retrovizoare", afirmă Iorga.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe targoviste@adevarul.ro!

Târgovişte



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite