Filme 3D, acum şi în Târgovişte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
No title
No title

Efectele tridimensionale sunt produse cu ajutorul unor ochelari speciali

Zilele când târgoviştenii se duceau până în Bucureşti ca să vadă un film 3D s-au terminat, asta pentru că în oraş, în apropierea Tribunalului Vechi, s-a deschis primul cinematograf 3D din oraş. Pentru 25 lei, cinefilii şi nu numai pot vedea filme ca “Avatar” cu ochelari 3D. Spaţiul are 20 de locuri, iar filmele vor fi rulate de dimineaţa până seara. “A fost o ambiţie şi o plăcere. Era nevoie de aşa ceva în Târgovişte, pentru că este ceva nou şi nu mai este nevoie să te duci până în Bucureşti să vezi un film. Dimineaţa o să ne axăm pe desene animate pentru copii şi programe educative, vom avea şi filme 2D”, mărturiseşte Cristian Pâsligaru, administrator al cinematografului Vip3D.

25 lei, preţul unui bilet

Deschiderea oficială va fi săptămâna viitoare, însă târgoviştenii au putut să vizioneze filme 3D şi în aceste zile, asta pentru că administratorii cinematografului au vrut să încerce aparatura tehnică. „Am rulat filme în ultimele zile şi au venit destui oameni, le-a plăcut ideea şi s-au arătat interesaţi de aşa ceva. Am avut şase filme pe care le-am rulat în această săptămână. Din punct de vedere tehnic stăm bine. Imaginea este de calitate, la fel şi sunetul. Sperăm ca cei care vin aici să se comporte conform locaţiei, fara să producă distrugeri”, adaugă acesta. Ideea cinematografului 3D a venit din pasiune pentru vizionat filme şi la constatarea că târgoviştenii nu au unde să vadă un film în oraş.
Preţul unui bilet este de 25 de lei pentru filmele de două ore şi 35 lei pentru cele de trei ore. Pentru grupurile organizate preţul unui bilet poate fi redus până la 15 lei, în funcţie de mărimea grupului.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite