Filmaţi în timp ce furau din magazine VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reţea de hoţi care furau din magazinele din Târgovişte a fost anihilată, ieri, de poliţiştii dâmboviţeni. Cei trei tineri implicaţi, dădeau spargerea şi în magazine de cartier dar şi la birourile unor societăţi comerciale. 

Cum ulciorul nu merge de multe ori la apă, tinerii, cu vârste cuprinse în 21 şi 24 de ani, au fost reţinuţi de poliţie, după ce au fost surprinşi de camerele de supraveghere din societăţile unde au dat spargeri. În total, hotii au creat un prejudiciu de aproximativ 13. 000 lei.

„Poliţiştii au identificat un grup infracţional care, în perioada martie - mai 2011, a comis un număr de opt spargeri”, a declarat agent Raluca Trandafir, purtătorul de cuvânt IPJ Dâmboviţa.

Judecătoria Târgovişte a emis mandat de arestare pentru 29 de zile doar pe numele unuia dintre hoţi, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Acesta a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dâmboviţa. Totodată, faţă de ceilalţi doi, instanţa a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Târgovişte



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite